Μεσα Μεταφορας

 

Για τις διαδρομές σας στη Σκιάθο, αν δεν διαθέτετε δικό σας μεταφορικό μέσο, υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησής σας με ταξί, με λεωφορείο ή η επιλογή ενοικίασης τροχοφόρου οχήματος σε ένα από τα πολλά καταστήματα ενοικίασης οχημάτων, που λειτουργούν στο νησί.

map of Skiathos town

Ταξι

 

Τα ταξι Σκιαθου σε αντίθεση με ταξί άλλων πόλεων έχουν την δυνατότητα να μεταβούν σχεδόν παντού. Χρησιμοποιώντας ταξί μπορείται να επισκευθείτε πανέμορφες παραλίες, εκκλησίες και γενικά τοποθεσίες όπου δεν υπάρχει οδικό δίκτυο ασφάλτου ούτε γραμμή λεωφορείου skiathos.gr.

Τα ταξί της Σκιάθου είναι πολύ καλής ποιότητας και λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο. Όλοι οι οδηγοί γνωρίζουν την Σκιάθο από όλες τις μεριές και δεν θα δυσκολευτείτε να φτάσετε εκεί που θέλετε  skiathos-services.com.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στον αριθμό  +30 24270 24461 

Λεωφορεία

 

Το οδικό δίκτυο της Σκιάθου έκτασης 14 χιλιομέτρων μπορεί να σας εξυπηρετήσει κατάλληλα όπου και αν επιλέξετε να φτάσετε. Μέσα σε αυτό κινούνται τα λεωφορεία μας που αποτελούν έναν οικονομικό τρόπο μετακινήσης.

Το ακριβότερο εισιτήριο δεν ξεπερνά τα 2 ευρώ και συνολικά υπάρχουν 24 ενδιάμεσες στάσεις. Λειτουργούν από τις 07.00 μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα την καλοκαιρινή περίοδο.

Συμβουλή: αποφύγετε την μετακίνηση με αυτά τις ώρες 17.00 με 19.00 γιατί είναι οι πιο πολυσύχναστες ώρες τις ημέρας skiathos-services.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια και τις τιμές των εισητηρίων, επισκεφτείτε τον ιστότοπο  skiathos-services.com .

photo of Skiathos' public bus
car rental sign

Ενοικιαση Οχηματων