Διαδρομες

 

Από τα studios & διαμερίσματα του Villa dell’ Angelo στην παραλία του Κολιού μπορείτε, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να βρεθείτε σε όλες τις πανέμορφες παραλίες της νότιας & ανατολικής Σκιάθου και να εξερευνήσετε την κοσμοπολίτικη Χώρα της Σκιάθου.

Και αν επιθυμείτε να ανακαλύψετε τις παραλίες και τα αξιοθέατα του βόρειου και του δυτικού κομματιού του νησιού, οι αποστάσεις στη Σκιάθο είναι μικρές και οι διαδρομές υπέροχες!

Villa dell’ Angelo ↔ Λιμανι (Χωρα Σκιαθου)

 

Σε απόσταση μόλις 8Km από τα Villa dell’ Angelo studios & apartments βρίσκεται η Χώρα της Σκιάθου και το λιμάνι αυτής.

Villa dell’ Angelo ↔ Κρατικος Αερολιμενας

 

Από τα Villa dell’ Angelo studios & apartments το αεροδρόμιο της Σκιάθου απέχει μόλις 8.5Km. Διαδρομή 15′ με αυτοκίνητο.

Villa dell’ Angelo ↔ Παραλια Κουκουναριων

 

Τα κρυστάλλινα νερά, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, το δάσος με τα πεύκα και ο όμορφος υδροβιότοπος στης λίμνης Στροφιλίας της παραλίας των Κουκουναριών, βρίσκεται σε απόσταση μόλις 5Km από τα Villa dell’ Angelo studios & apartments.

Villa dell’ Angelo ↔ Παραλία Βρωμολιμνος

 

Η πανέμορφη, γεμάτη δραστηριότητες, παραλία του Βρωμόλιμνου με τη λεπτή άμμο και τα καταγάλανα νερά, βρίσκεται πραγματικά σε απόσταση αναπνοής (<1Km) από τα Villa dell’ Angelo studios & apartments. Περίπου 15′ διαδρομή με τα πόδια.

Villa dell’ Angelo ↔ Παραλια Κολιου

Η ήσυχη παραλία του Κολιού, απέχει μόλις 4′ με τα πόδια από τα Villa dell’ Angelo studios & apartments.